Malý prostor, velký dopad: Trainer 19D swim spa nápady




Malý prostor, velký dopad: Trainer 19D swim spa nápady

Malý prostor, velký dopad: Trainer 19D swim spa nápady

Trainer 19D swim spa je skvělým řešením pro ty, kteří mají omezený prostor, ale stále chtějí využívat výhod tréninku ve swim spa. Díky své kompaktní velikosti se hodí do menších zahrad nebo teras a poskytuje uživatelům možnost cvičení a relaxace přímo u nich doma. Přináší tak velký dopad na zdraví a pohodu bez potřeby velkého prostoru.



bazen

Nejlepší vířivky v akci

Život ve městě nabízí nespočet výhod. Ať už se jedná o rozlehlou metropoli nebo malebné městečko, obyvatelé města mají pocit sounáležitosti. Potraviny jsou nedaleko a do restaurací dojdou snadno pěšky. Dům ve městě však často znamená obětovat (alespoň nějaký) prostor pro životní styl — zvláště pokud jde o dvorek.

Méně venkovního obytného prostoru však neznamená méně příležitostí.

Velikost jejich dvorku neomezovala možnost vytvořit dvorní oázu.

Kreativita, chytré plánování a dvouzónové plavecké lázně od Master Spas pomohly proměnit malý dvorek na místo, kde mohou skutečně žít – a milovat.

malé tipy na dvorek
Když navrhujete svůj malý dvorek, první věc, kterou byste měli udělat, je rozhodnout o vašich prioritách. Údržba, soukromí a zábava mohou ovlivnit, jaké funkce chcete ve svém venkovním obytném prostoru vidět.

Tipy pro plánování malého dvorku

Váš dvorek by se měl cítit jako rozšíření vašeho domova. Ale pokud žijete v historickém domě se dvorkem s poštovními známkami nebo v městském domě na úzkém pozemku, může tento prostor otestovat definici „rozšíření“.

I když rozměry vašeho dvorku mohou ovlivnit váš design krajiny, stále můžete mít prostor, který odpovídá vašemu životnímu stylu.

Prvním krokem při plánování krajiny vašeho malého dvorku je určit vaše priority. Údržba, zábava, přitažlivost a soukromí mohou být důležitými faktory při navrhování prostoru.

Na tomto dvorku v Indianě chtěli majitelé domu prostor vhodný pro rodinu, který by byl zábavný a relaxační. Bylo důležité mít dvorek, který bude využit na maximum. Ostatní prvky, jako jsou svěží zahrady a tvrdé úpravy, byly méně důležité.

Krajinářský design byl postaven kolem rodinné paluby, která je srdcem dvorku. Prvky jako dům na stromě, skluzavka a dvouzónové plavecké lázně byly instalovány na palubě nebo v její blízkosti, aby vytvořily oázu na dvorku.

stromový skluzavka
Tento dvorek je o zábavě bez ohledu na váš věk. Z paluby byla postavena skluzavka.

Vlastnosti malého dvorku

Vybudujte si zábavu

Tenhle dvorek je celý o rodině. Na palubě je postaven malý domek na stromě se skluzavkou, která končí na trávníku. Ale na rozdíl od jiných herních zařízení nezabírá celý dvorek.

H2X Trainer 19D je dvouteplotní plavecká vířivka, která je ideální pro rodiny. Maminka a tatínek mohou relaxovat ve vířivce, zatímco se děti plácají v koupališti. Spa je dostatečně prostorné pro házení fotbalového míče, plavání proti proudu nebo použití kickboardu k „bodysurfingu“.

Krajina pro soukromí

Soukromí může být často jednou z funkcí dvorku, které obětujete, když žijete ve městě. Tato rodina však využila vzrostlý strom a vybrala výsadbu, aby si vytvořila soukromí. Obývací stěna umístěná vedle swim spa poskytuje soukromí od blízkých sousedů, stejně jako poloha plaveckých krytů.

nápady na malý dvorek
Udělejte ze svého dvorku ideální místo pro zábavu tím, že do něj zahrnete pohodlné sezení.

Bavte se venku

Když se bavíte venku, můžete si užívat čerstvého vzduchu, nasávat vitamín D a vychutnávat si lahodné jídlo. Tento dvorek je vybaven grilem a stolkem na terasu pro hostování přátel a rodiny. Pokud si myslíte, že se jim lázně budou líbit, řekněte všem, aby si při rozesílání pozvánky přinesli své plavecké vybavení.

Všimněte si, že přátelé by si měli plavky před cestou vymáchat. Zbytky pracího prostředku v tkanině mohou ovlivnit kvalitu vody ve vířivce.

Malá výzdoba dvorku

Vaše paluba a dvorek jsou součástí vašeho obytného prostoru – i když jsou venku. Tito majitelé domů přijali myšlenku vytvoření obytné zóny. K dispozici je útulné posezení s venkovním kobercem, který definuje prostor. Dekor je zavěšen na vlečce, aby dodal zajímavosti a stylu.

Přidejte kapky barvy

Chcete, aby váš venkovní obytný prostor rozzářil? Přidejte trochu barvy. Světle barevné doplňky na terasu jsou nejjednodušší způsob, jak oživit váš prostor. Tito majitelé domů používali venkovní polštáře ve žluté a aqua, aby rozjasnili svůj venkovní nábytek. Řetězová světla zavěšená nad palubou zvyšují zajímavost a usnadňují noční zábavu.

Sazeče na zeleň

Když máte malý městský pozemek, nemusí být místo pro velkou zahradu. Stále však můžete do prostoru vnést život pomocí nádob a květináčů. Tito majitelé domů dávají na palubu květináče s tropickou zelení.

dvouzónové plavecké lázně
Dvouzónové plavecké lázně nabízejí to nejlepší z bazénu a vířivky.

Dvouzónové plavecké lázně

Dvouzónové plavecké lázně jim pomáhají maximálně využít prostor a nabízejí relaxaci a rekreaci. Tento dvorek je vybaven H2X Trainer 19D.

Tato swim spa vám umožní mít to nejlepší z vířivky a bazénu. Teplotu vody na straně vířivky lze nastavit na 99 stupňů pro namáčení, zatímco plavecký prostor můžete udržovat chladnější pro cvičení a zábavu.

Tato plnohodnotná hydroterapeutická vířivka má 31 trysek, včetně exkluzivního sedátka na krk a ramena pro uvolnění stresu.

Plavecká strana je vybavena VIP technologií, která vytváří proud vody pro stacionární plavání a vodní cvičení.

Proměňte svůj dvorek pomocí plaveckých lázní Master Spas. Začněte vyhledáním místního prodejce.


Nejlepší vířivky v akci

Často kladené otázky o Malém prostoru, velkém dopadu: Trainer 19D swim spa nápadech

Co je Trainer 19D swim spa?

Trainer 19D swim spa je kompaktní bazén kombinující možnosti plavání a relaxace. Je navržen pro trénink, cvičení a relaxaci v domácím prostředí.

Jaké jsou nápady pro využití Trainer 19D swim spa?

Existuje mnoho možností, jak využít Trainer 19D swim spa. Například můžete ho využít pro plavání proti proudu, aerobik, masáže, nebo jednoduše relaxovat v teplé vodě.

Jaké jsou výhody použití Trainer 19D swim spa?

Trainer 19D swim spa nabízí celou řadu výhod, jako je možnost trénovat a cvičit ve vlastním bazénu, snadná údržba, malá spotřeba energie a možnost relaxace po náročném dni.

>> TOP VÍŘIVKY <<

Nejlepší vířivky v akci

Malý prostor, velký dopad: Trainer 19D swim spa nápady
– Závěr

– Život ve městě nabízí hodně výhod, ale obyvatelé často musí obětovat prostor pro životní styl.
– Díky kreativitě a plánování můžete malý dvorek proměnit v oázu.
– Prioritami by měly být údržba, zábava a soukromí při plánování malého dvorku.
– Dům na stromě, skluzavka nebo dvouzónové plavecké lázně mohou doplnit oázu na dvorku.
– Malý dvorek může sloužit k relaxaci, zábavě a cvičení.
– Soukromí a zábava jsou důležité prvky designu malého dvorku.
– Vlastnosti, jako je zelený nábytek a světelná výzdoba, mohou zdokonalit venkovní prostor.
– Dvouzónové plavecké lázně nabízejí kombinaci vířivky a bazénu pro maximální užitek.

Pokud se vám náš článek líbil, budu rád, když si přečtěte nějaký další článek a případně nám napíšete i vaší zkušenost s výrobou nebo výběrem bazénu.

Kategorie – vířivky

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *