Nakupování nejlepších plaveckých lázní? Seznamte se se svým zápasem





Nakupování nejlepších plaveckých lázní

Vítejte na našem webu

Chcete si pořídit ty nejlepší plavecké lázně? Pak jste na správném místě! Seznamte se se svým ideálním zápasem a vyberte si tu nejlepší pro vás.



bazen

Nejlepší vířivky v akci

Plavecké lázně mohou být místem pro cvičení, relaxaci, zábavu a samozřejmě plavání. Modely se však liší velikostí, výkonem a funkcemi, takže je důležité najít pro vás tu nejlepší bazénovou vířivku.

Plavci, triatlonisté a další vytrvalostní sportovci mohou chtít model, který nabízí vyšší výkon a další možnosti regenerace.

Lidé, kteří se chtějí udržovat v kondici nebo zhubnout cvičením ve vodě, mohou dát přednost plaveckým lázním, které mají větší hloubku, takže mají menší dopad na klouby.

A zájemci o vodní terapii se mohou zaměřit na získání plaveckých lázní, které maximalizují terapii a jsou méně založené na výkonu.

Master Spas je největším světovým výrobcem plaveckých vířivek a nabízí více než tucet modelů mezi svými dvěma unikátními značkami (H2X Fitness Swim Spas a Michael Phelps Signature Swim Spas). Budete moci najít nejlepší plavecké lázně pro vás, vaši úroveň plavání a váš dvorek.

Všechny plavecké vířivky Master Spas mají samozřejmě masážní trysky, nastavitelnou teplotu a tvarované sezení, takže se můžete uvolnit, relaxovat a zotavit se.

nejlepší plavecké lázně
MP Momentum Deep nabízí velkorysý plavecký prostor a samostatnou vířivku pro dokonalý zážitek.

Nejlepší Swim Spa…

Pro dokonalý zážitek

Michael Phelps Signature Swim Spas Momentum Deep

S MP Momentum Deep si nemusíte vybírat mezi bazénem na zahradě a vířivkou. Tato dvouzónová swim spa má dvě oddělené části. Strana vířivky může být nastavena na vyšší teplotu pro relaxaci a regeneraci. Plavací strana může být nastavena na nižší teplotu, což je ideální pro plavání. (Obvykle se bazény vyhřívají na 82 nebo 83 stupňů. Můžete však tento šokující chlad přeskočit a nastavit si ho na svou dokonalou teplotu.) Plavecký prostor Momentum Deep je bez překážek a nabízí dostatek prostoru pro plavání jakéhokoli záběru.

Všechny bazény Michael Phelps mají hladký, široký proud vody vytvářený pohonným systémem. Majitelé MP Momentum Deep mohou ovládat rychlost vody pomocí snadno použitelného dotykového panelu a systém s proměnnou rychlostí jde od nuly do 100.


Pro elitní plavce

Michael Phelps Signature Swim Spas Signature Deep

MP Signature Deep je standardně dodáván se systémem Wave XP Pro, který plave rychlostí až 54 sekund na 100 metrů. Systém Wave XP Pro generuje téměř 2 000 galonů průtoku vody za minutu, takže když budete silnější, můžete proud vytočit. Tato možnost je dostupná pouze na MP Signature Deep.

MP Signature Deep má také Xtreme Therapy Cove, který vám umožní najít optimální polohu pro kompletní terapeutickou masáž dolní části zad, boků, stehen a lýtek.


plavecký trénink
Triatlonista IRONMAN Ben Hoffman plave v Challengeru, který je ideální pro vytrvalostní trénink.

Pro triatlonisty

Swim Spa Challenger 15D

Série plaveckých lázní Challenger, která byla uvedena na trh v roce 2019, je vířivka s tryskami, která klade výkon na první místo. K dispozici je šest plaveckých trysek, které jsou poháněny třemi čerpadly. S menším množstvím vzduchu přiváděného do vody si mohou plavci užít plynulejší proud vody s lepší viditelností ve srovnání s jinými vířivkami s tryskami. S 15 stopami na 8 stop je Challenger 15D dostatečně velký pro většinu plavců, aniž by předbíhali váš dvorek.

Plavci mohou upravovat proud pomocí vyhrazeného ovládacího panelu na plavecké ploše a také pomocí přepínačů. Čerpadla VSP mají nastavení od nuly do 25 a třetí čerpadlo má nastavení nízké a vysoké pro další výkon.

Plavecká vířivka Challenger 15D dokáže produkovat proud, který plave rychlostí 1:20 na 100 metrů.


Challenger 18D Pro

Chcete posunout své plavání na další úroveň? Challenger 18D Pro umožňuje sportovcům a profesionálům trénovat na vysoké úrovni. Tato 18stopá plavecká vířivka má tři plavací pumpy a šest bezvzduchových VIP trysek, které vytvářejí hladký proud pro stacionární plavání. Maximální rychlost Challenger 18D Pro je ekvivalentní tempo plavání 1:10 na 100 metrů.

Další výhodou této swim spa je její velikost; Challenger 18D Pro má největší plaveckou plochu.

Plavecké lázně mají hydroterapeutické funkce, které jsou ideální pro regeneraci a relaxaci. Například stojan Xtreme Therapy Cove má jedinečný vzor trysek zaměřených na boky, hamstringy a lýtka. Můžete upravit tlak vody, abyste získali personalizovanou masáž, abyste se cítili lépe a rychleji se zotavili.


Pro vodní cvičení

Trenažér 15D

Řada Trainer od Master Spas nabízí nastavitelný proud vody, který lze použít pro plavání, cvičení ve vodě a rekreaci. Plavecké lázně můžete využít k dosažení svých fitness cílů – ať už jste ve cvičení nováčci, nebo jste nadšenci do fitness. Takže Trainer 15D je hlubší pro větší vztlak a je dodáván s H2Xercise Fitness System. Trainer 15D je nejprodávanější swim spa a je skvělou alternativou bazénu pro malé dvorky.

Rekreační plavci mohou pomocí dotykového panelu zapnout čtyři VIP trysky, které mají vysoké a nízké nastavení. Upravte přepínače, abyste změnili sílu vodního proudu a nalezli své dokonalé tempo plavání. Pokud dáváte přednost vodnímu aerobiku, můžete si zapnout proud pro chůzi ve vodě a aqua jogging.


Pro terapeutické cvičení

Therapool D

Objevte výhody vodního cvičení s Therapool D. Tato plavecká vířivka má výšku 60 palců a přidaná hloubka znamená menší tlak na vaše klouby. Chůzi, jogging a cvičení si užijete na své úrovni díky třem proudovým tryskám, které doplňují přirozenou odolnost vody.

Kliknutím sem se dozvíte více o Master Spas a najdete svého místního prodejce.


Nejlepší vířivky v akci

Otázky a odpovědi ohledně nakupování nejlepších plaveckých lázní

1. Jak vybrat správnou plaveckou lázeň?

Pokud hledáte nejlepší plaveckou lázeň, je důležité zaměřit se na vaše individuální potřeby a preference. Zvažte velikost, design, materiál a funkce lázně při výběru.

2. Kde mohu nakoupit kvalitní plavecké lázně?

Kvalitní plavecké lázně můžete najít v specializovaných prodejnách se zahradní technikou nebo na internetových obchodech. Doporučujeme vybírat od renomovaných značek.

3. Jak si vybrat správný typ plavecké lázně pro svůj bazén?

Při výběru plavecké lázně pro váš bazén zvažte rozměry bazénu, preferovaný materiál i design lázně. Ideální je vybrat lázeň, která bude dobře padnout do prostoru bazénu a bude splňovat vaše požadavky na komfort a funkčnost.

>> TOP VÍŘIVKY <<

Nejlepší vířivky v akci

Nakupování nejlepších plaveckých lázní? Seznamte se se svým zápasem
– Závěr

– Plavecké lázně jsou skvělým místem pro cvičení, relaxaci, zábavu a plavání.
– Existují různé modely s různými funkcemi, což znamená, že je důležité najít ten správný pro vaše potřeby.
– Master Spas nabízí široký sortiment plaveckých lázní s masážními tryskami, nastavitelnou teplotou a dalšími funkcemi pro dokonalý zážitek.
– Různé modely jsou vhodné pro plavce, triatlonisty, rekreační cvičení ve vodě a terapeutické cvičení.
– Plavecké lázně od Master Spas jsou ideální volbou pro různé úrovně plavání a fitness cíle.

Pokud se vám náš článek líbil, budu rád, když si přečtěte nějaký další článek a případně nám napíšete i vaší zkušenost s výrobou nebo výběrem bazénu.

Kategorie – vířivky

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *