10 nejlepších nadzemních bazénů pro děti

10 nejlepších nadzemních bazénů pro děti

Nadzemní bazény jsou skvělou volbou pro děti, protože nabízejí bezpečné a zábavné prostředí pro letní plavání. Jestliže hledáte nejlepší nadzemní bazén pro vaše dítě, můžete se inspirovat naší seznamem nejlepších možností.

1. Bazén s opalovací plošinou: Tento bazén je vybaven opalovací plošinou na okraji, takže děti se mohou slunit a relaxovat.

2. Bazén s tobogánem: Děti budou nadšené z bazénu, který je vybaven tobogánem. Zábava je zaručena!

3. Bazén s vodními hračkami: Některé bazény obsahují vodní hračky, jako jsou fontány a vodní postřiky, které dětem poskytnou hodiny zábavy a ochlazení.

4. Bazén s dosahem pro děti: Některé nadzemní bazény jsou navrženy speciálně pro malé děti, s mělkým dnom a plyšovými postavičkami.

5. Bazén s ochrannými stěnami: Bazén s ochrannými stěnami poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti a předejde pádům do vody.

6. Bazén s protiproudem: Děti budou mít radost z bazénu s protiproudem, který umožní plavat na místě a procvičovat své plavecké dovednosti.

7. Bazén s mořskou tematikou: Bazény s mořskou tematikou, jako jsou pirátské lodě nebo potápěčská výbava, přinášejí dětem do bazénu více zábavy.

8. Bazén s filtrací vody: Bazén s dobrou filtrací vody je hygieničtější a zdravější pro děti, protože se odstraňují nečistoty.

9. Bazén se skluzavkou: Kromě tobogánu může být bazén vybaven také skluzavkou, která poskytne ještě více zábavy.

10. Bazén s pokryvem: Pokud je bazén vybaven pokryvem, můžete ho chránit před nečistotami nebo ho použít i v chladnějších dnech.

bazen
Neexistuje lepší způsob, jak strávit horký letní den, než koupání v chladivém, osvěžujícím bazénu. Zejména pro děti je to ideální způsob, jak spálit přebytečnou energii a strávit čas s kamarády. Ale co když nemáte prostor nebo rozpočet na zahradní nadzemní bazén? No, nebojte se, protože dnes si povíme o nejlepších nadzemních bazénech pro děti, které jsou nejen finančně nenáročné, ale zajistí vašim dětem léto plné vody, na které budou vzpomínat!

PRO TIP: Nafukovací bazény a bazény s měkkou bočnicí vždy sestavujte na měkkém, rovném podkladu. Nerovný a nerovný terén může způsobit protržení a netěsnost vložky bazénu. Doporučujeme udržovat sadu záplat po ruce pro případ, že byste potřebovali provést nějakou opravu.

Dětské bazény

Dětské bazénky jsou perfektním způsobem, jak umožnit i těm nejmenším gupíkům ve vašem životě užívat si vody! Bazény plné velikosti mohou být pro malé plavce zastrašující a pro děti, které se teprve učí plavat, mohou představovat bezpečnostní problém. Navíc je sestavení těchto bazénků pro nejmenší hračka. Vše, co potřebujete, je vzduchové čerpadlo a vody.

Přestože jsou dětské bazény mnohem menší a mělčí než standardní bazény, stále představují riziko pro děti všech věkových kategorií. Vždy, když jsou děti v blízkosti bazénu, musí na něj dohlížet alespoň jedna zodpovědná dospělá osoba. Podívejte se na náš blog, Národní měsíc bezpečnosti ve vodě, kde najdete další informace o bezpečnosti ve vodě a tipy, jak zajistit bezpečnost plavců.

1. Rae Dunn Polka Dot Mini Pool

rae dunn polka dot mini pool

Díky stylovému designu s puntíky a roztomilým nápisům, jako je „Float“ a „Hello Summer“ na dně, jsou tyto kulaté bazény velikosti půllitru jsou ideální pro každou zahradní párty! Tento nafukovací bazének je skvělou volbou pro miminka a batolata, protože díky průměru 4 stopy a hloubce 10 palců budou mít děti neustále na dosah ruky. A díky přijatelné ceně pod 40 dolarů si můžete pořídit více než jeden, abyste zajistili, že se všichni budou mít během večírků nebo hraní dostatek času na cákání.

2. Bestway 6′ Fill ‚N Fun Play Pool

Na Bestway Fill ‚N Fun je o něco větší než minibazének Rae Dunn, ale stále nabízí roztomilý design vhodný pro děti a odolnou konstrukci. Tento bazén je vyroben z robustních, pevných stěn z PVC, vyžaduje minimální čas na sestavení a je připraven k použití během několika minut. Průměr 6 stop a hloubka 15 palců nabízí dětem více prostoru pro plavání a šplouchání a zároveň poskytuje bezpečný a kontrolovaný prostor.

Malé nafukovací bazény pro děti

Když jsou vaše děti připraveny přejít od dětských bazénů, tyto malé nafukovací bazény představují ideální přechod. Mírně zvětšená velikost a hloubka pomáhají dětem získat sebedůvěru a rozvíjet jejich plavecké dovednosti v zábavném prostředí bez tlaku. Navíc díky cenově dostupným cenovkám je těžké těmto bazénkům odolat a snadno je vyměnit.

1. Bazén Intex Paradise Seashore

nafukovací bazén intex paradise seashore

Tropickou dovolenou si můžete dopřát přímo u vás na zahradě s bazénem. Intex Paradise Seashore bazén za méně než 40 dolarů! Tento barevný a odolný bazén se nafoukne během několika minut a pojme téměř 170 galonů vody. Více než 8 stop dlouhý a 5 stop široký bazén Paradise Seashore snadno pojme více dětí, takže je skvělý pro letní hraní.

2. Nafukovací bazén Bestway 8′ Fast Set

Pokud hledáte cenově dostupný, snadno sestavitelný nadzemní bazén, který vám vydrží dlouhá léta, nehledejte nic jiného než nafukovací bazén. Bestway Fast Set 8′ bazén. Díky jednoduché údržbě a rychlému sestavení je tento nafukovací bazén skvělou volbou pro rodiny. A na rozdíl od dříve uvedených bazénů je Bestway Fast Set dodáván s filtračním čerpadlem a filtrační vložkou, které pomáhají udržovat vodu svěží a čistou i po opakovaném použití.

Velké nafukovací bazény pro děti

Když je čas vylepšit vaši oázu na dvorku, velký nafukovací bazén je tou správnou volbou. Nejenže se do těchto bazénů vejde více lidí, ale díky snadné údržbě a dlouhé životnosti jsou nejlepší volbou pro zaneprázdněné, aktivní rodiny. Některé z těchto bazénů sice mohou stát až 420 dolarů, ale díky své trvanlivosti se vyplatí do nich investovat.

1. Kulatý bazén Intex Easy Set 12′

Na Intex Easy Set 12′ Round je dokonalým prostředníkem mezi menším nafukovacím bazénem a mnohem větším bazénem s měkkou bočnicí. S dostatečným prostorem pro děti, dospělé a možná i malý plovoucí bazén, Intex Easy Set 12′ nabízí nekonečné hodiny zábavy na slunci! Tento bazén se nafoukne za pouhých 10 minut a je dodáván s čerpadlem s kartušovou filtrací pro udržení čisté a zdravé vody.

2. Kulatý bazén Bestway Paradise Palms 15′

Připravte se na to, že vám bude vaše okolí závidět stylový bazén. Bestway Paradise Palms 15′ Round bazén. Tento velký nafukovací bazén, doplněný zábavným palmovým rozprašovačem, bude jistě hitem mezi dospělými i dětmi. Hloubka 33 palců poskytuje dětem ideální prostor pro plavání pod vodou a zároveň není příliš hluboký.

3. Kulatý bazén Intex Easy Set 15′

Jako větší bratr 12stopého bazénu je bazén. Intex Easy Set 15“ kulatý nafukovací bazén bazén má všechny stejné funkce jako jeho menší protějšek a navíc tři metry prostoru na hraní navíc. Vylepšená třívrstvá vložka je odolná proti propíchnutí a je vyrobena tak, aby odolala ostrému slunečnímu UV záření, což zaručuje, že si tento bazén budete užívat rok co rok.

Měkké boční bazény pro děti

Je čas sundat plováky a nasadit šnorchly – už nejsme v dětském bazénu! Nadzemní bazény s měkkou bočnicí jsou mnohem větší a trvalejší než výše zmíněné nafukovací bazény. Sice mají také vyšší cenu, ale díky své pevné konstrukci a větší kapacitě stojí za každý cent. Pokud tedy plánujete léto plné bazénových párty, jsou pro vás tyto bazény ideální.

1. Kulatý bazén Bestway Steel Pro Max 14′

První v řadě je drobný, 48 palců hluboký bazén. Bestway 14′ Steel Pro Max Round bazén. Tento bazén s ocelovým rámem za mírnou cenu pod 800 USD obsahuje filtrační čerpadlo, kryt bazénu a žebřík. Nemluvě o tom, že tento bazén je hračka sestavit a rozebrat pro mimosezónní skladování.

2. Obdélníkový bazén Intex Ultra Frame 9’x18′ s kovovým rámem

Další v pořadí je nejlépe hodnocený Intex Ultra Frame 9’x18′ Obdélníkový kovový rám bazén. Tento elegantní bazén s ocelovým rámem odolným proti korozi pojme téměř 5 550 litrů vody a je hluboký více než 50 palců, takže nabízí dostatek prostoru pro cákání a hry dětí. I když cena může být trochu vysoká, za téměř 1 300 dolarů rozhodně dostanete to, za co si zaplatíte. Tento bazén je dodáván nejen s žebříkem a krytem proti nečistotám, ale také s kompletním systémem pískové filtrace. Jediné, co musíte udělat, je přidat vodu!

3. Obdélníkový bazén Intex Ultra Frame 12’x24′ s kovovým rámem

A náš seznam bazénů s měkkou boční stěnou uzavírá bazén Intex Ultra Frame 12’x 24′ Kovový rám bazén. Tento goliáš je dodáván se všemi upevňovacími prvky modelu 9’x18′ a navíc s dodatečnou kapacitou 3000 galonů vody.


K tomu, aby si vaše děti užily skvělé koupání, nepotřebujete nadzemní bazén! Ať už máte malého prcka, který se právě učí plavat, nebo aktivní skupinu teenagerů, kteří potřebují spálit trochu energie, máme pro vás bazén.

 

bazén

FAQs: 10 nejlepších nadzemních bazénů pro děti

1. Jak vybrat správný bazén pro své dítě?

Pokud hledáte nadzemní bazén pro své dítě, je důležité zvážit velikost, bezpečnostní prvky a způsob používání.

2. Jaká je nejlepší velikost bazénu pro děti?

Nejlepší velikost bazénu pro děti závisí na věku a počtu dětí. Obecně platí, že menší bazény jsou vhodné pro malé děti, zatímco větší bazény jsou vhodné pro starší děti nebo skupiny dětí.

3. Jaký materiál bazénu je nejlepší pro děti?

Pro dětské bazény se často doporučuje použití bazénů vyrobených z odolných plastových materiálů, které jsou bezpečné a odolné vůči poškození.

4. Jak snadno se dá nadzemní bazén sestavit?

Většina nadzemních bazénů pro děti je snadno sestavitelná. Návod k sestavení je obvykle přiložen a vyžaduje minimální nástroje a čas.

5. Jaké bezpečnostní prvky bychom měli u bazénu pro děti mít?

Bezpečnostní prvky jako například plotky, poklop na bazén, nebo signalizace hloubky jsou důležité pro prevenci úrazů u dětských bazénů.

6. Jak často je potřeba měnit vodu v dětském bazénu?

Vodu v dětském bazénu je třeba pravidelně čistit a měnit na základě doporučení výrobce bazénu. Obecně se doporučuje měnit vodu každé 1-2 týdny.

7. Může se do dětského bazénu používat chemie na úpravu vody?

Použití chemie na úpravu vody ve dětských bazénech je obvykle nerekomendováno. Doporučuje se používat bezpečné a vhodné alternativy, jako například chlorové tablety pro dětské bazény.

8. Jak dlouho může dítě strávit čas v bazénu?

Délka pobytu dítěte v bazénu by měla být závislá na jeho věku a dohledu dospělé osoby. Doporučuje se pravidelné přestávky, hydratace a vyhýbání se přímému slunečnímu záření.

9. Jak správně udržovat dětský bazén?

Dětský bazén je třeba pravidelně čistit od nečistot a udržovat správnou úroveň pH vody. Zajišťování čistoty a bezpečnosti vody je klíčové pro udržování zdraví dítěte.

10. Jaký je rozpočet na dětský nadzemní bazén?

Cena dětských nadzemních bazénů se liší v závislosti na velikosti, materiálu a výbavě. Obecně platí, že ceny se pohybují od přibližně 500 do 2000 Kč.

Kategorie – bazény

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *